Nye stærke erhvervsprofiler i sjællandsk kapitalfond

Peter Jacobsen og Ghita Wolf Andreasen er pr. 9. april 2018 nye medlemmer af bestyrelsen i fonden CAPNOVA Invest Zealand.

To kompetente og erfarne profiler er netop tiltrådt bestyrelsen i erhvervsfonden CAPNOVA Invest Zealand, der administreres af CAPNOVA.

”Vi er meget tilfredse med, at Ghita Wolf Andreasen og Peter Jacobsen har sagt ja til at være medlemmer af CAPNOVA Invest Zealands bestyrelse. Begge har en baggrund i erhvervslivet og erfaring med bestyrelsesarbejde. Hermed fastholder vi en god kompetenceprofil for den samlede bestyrelse og vil fortsat have fokus på væsentlige samfundsmæssige mål,” siger Kim Ove Olsen, direktør i CAPNOVA Invest Zealand og CAPNOVA. 

Ghita Wolf arbejder som direktør for Danmarks teknologiske alliance “Engineering The Future”. Hun har tidligere arbejdet som vicedirektør i CAPNOVA med ansvar for forretningsudvikling, fundraising og kommunikation og har en erhvervsfaglig baggrund fra bl.a. LEGO og The Walt Disney Company, Nordic. 

Peter Jacobsen er gårdejer og 1. næstformand i Regionsrådet i Region Sjælland og 1. viceborgmester i Kalundborg Kommune. Han har 20 års erhvervserfaring fra Korn og Foderstofbranchen, bl.a. som områdechef i DLG Midtjylland, samt forretningsfører i FAF.

Ny formand

Ny formand er Bruno Månsson, advokat hos Paragraf Plus Advokater. Kapitalfonden siger dermed farvel til formand gennem flere år Torben Ballegaard Sørensen, der er bestyrelsesmedlem i Vestas Wind Systems A/S og tidligere President og CEO i Bang & Olufsen. Og til Ole Drost, medlem af byrådet i Slagelse Kommune og tidligere medlem af regionsrådet i Region Sjælland. 

Både Ballegaard og Drost har bidraget til arbejdet i CAPNOVA Invest Zealands bestyrelse gennem adskillige år.

”En stor tak til Torben Ballegaard for sit uvurderlige bestyrelsesarbejde og især for stædigt at fastholde et stærkt kommercielt fokus, og til Ole Drost for at være en dygtig politisk guide med en sund forretningsmæssig forståelse” siger Kim Ove Olsen, direktør i CAPNOVA Invest Zealand og CAPNOVA A/S.

De nye bestyrelsesmedlemmer er valgt frem til 31. december 2021.