CAT sætter fokus på sundhed

27.2.11: Forskerparken CAT har ansat Bente Rugaard Thorsen som innovation manager. Hun er ph.d. i lærings- og innovationsprocesser, cand.merc. i strategi, organisation og ledelse og kommer fra en stilling som leder af et tværkommunalt projekt om brugerdreven innovation.

Hos CAT bliver Bente Rugaard Thorsen leder af et metodeudviklingsprojekt, der skal undersøge barrierer for offentligt-privat innovationssamarbejde. Projektet dækker Region Sjælland og er en del af et EU-projekt, hvor alle danske regioner er repræsenteret med tilsvarende demonstrationsprojekter.

I Region Sjælland skal Bente Rugaard Thorsen afprøve et innovationsledelsessystem i kommuner og sygehuse. Formålet med systemet er at opsamle og håndtere gode ideer fra medarbejderne.

Projektet omfatter endvidere et virksomhedskoncept, som har fået navnet Sundhedsfabrikken. Virksomheden skal modne gode ideer, der fx opstår i hjemmeplejen, på plejecentre og sygehuse. Hvis ideerne er bæredygtige, er det tanken at sælge dem videre som licenser til virksomheder.

Bente Rugaard Thorsen skal også opstille rammerne for et Sundhedshandelskammer, hvor primært små og mellemstore innovative virksomheder kan søge rådgivning, når de vil samarbejde med en offentlig kunde om deres innovative løsning.

Leise Marud, der også er nyansat som innovation manager på CAT, får ansvaret for aktiviteterne i den fornævnte Sundhedsfabrik.

Hun har tidligere været leder afprojektet Innovation og Kommercialisering, der havde til formål at udvikle og understøtte innovation i sundhedssektoren i Region Sjælland.

Hun har desuden en yderst relevant erfaring som iværksætter med virksomheden Novettes, der udviklede svedabsorberende produkter. Virksomheden er nu solgt videre.

Leise Marud fik massiv omtale af sin virksomhed og var bl.a. nomineret til Årets Kvindelige Iværksætter i 2008.


   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.