Ny investment manager hos CAT

 
26.9.11: CAT har ansat Finn Mogensen (55) som investment manager. Han skal repræsentere CAT i det nationale program Accelerace Spin-Off, et flerårigt projekt med fokus på udvikling af spin-off virksomheder i Region Sjælland. Finn Mogensen skal i denne sammenhæng også bidrage til arbejdet med portefølje investeringer og forretningsudvikling i fonden CAT Invest Zealand. Fonden fokuserer på at skabe vækst og beskæftigelse i små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland.

Finn Mogensen er civilingeniør fra DTU, ph.d. og har en bachelor i udenrigshandel fra CBS.

Han kommer fra en international position som executive director hos OFS Fitel med ansvar for salg og marketing af fiberoptiske kabler i EMEA. I forbindelse med sit arbejde har han udover Danmark boet i England og USA og kan trække på tung erfaring fra danske og internationale virksomheder som NKT, Draka, GIGA og Intel. Finn Mogensen har desuden erfaring med etablering af egen virksomhed.

Finn Mogensen kommer fra en position som executive director hos OFS Fitel. Hos CAT Invest Zeland vil han indgå i teamet på tre investment managers. På billedet herunder ses han sammen med (fra venstre) Lars Hallgreen og Tom Weidner.


   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.