5 mio. til Planteriet


Med en ny investering på 5 mio. kr. er den regionale fond CAT Invest Zealand med til at bringe lollandske Planteriets produkter ud til hele Danmark.

CAT har i forvejen investeret godt 2 mio. i Planteriet, der udvikler og producerer plantedrikke på basis af bl.a. æbler, solbær og fuldkornshavre.

- Planteriets koncept er stærkt, og med den seneste investering kvitterer vi for den lovende udvikling, vi har set i en lille virksomhed med et stort potentiale, siger investment manager Lars Hallgreen, CAT.

Plantedrikkene fra Planteriet er udviklet med udgangspunkt i at skabe drikke uden tilsætningsstoffer og med det naturlige kalorieindhold, der er i de friske råvarer.

Landsdækkende distribution
Hidtil er plantedrikkene blevet afsat i en begrænset geografisk radius fra produktionshallen på Grønt Center i Holeby, men Planteriet har nu indgået en distributionsaftale med BC Catering, der sikrer et nationalt netværk. Desuden er Planteriets drikke nu også tilgængelige i Københavns nye gourmet-mekka, Torvehallerne på Israels Plads. Her bliver drikkene solgt fra stadepladsen SØDT, som også tilbyder produkter fra Økoladen og Møn Bolcher.

Nye produkter
Bag Planteriet står Christian Lorentz Bagger og Tine Vinther Clausen, som nu skal omsætte det seneste kapitaltilskud til markedsføring og andre salgsfremmende aktiviteter. Desuden er det tanken at udvikle snacks af den pulp, der bliver tilbage, når plantedrikkene er blevet produceret.

Planteriet satser på aftaler med bl.a. kantiner og restauranter, og på sidstnævnte område er det her i foråret lykkedes at indgå en aftale med restaurantkæden Rasmus Klump, hvor foreløbigt tre restauranter i Jylland tilbyder plantedrikkene fra Holeby under Rasmus Klump brandet.

Henvendelse til Tine Vinther Clausen, Planteriet, tine@planteriet.com, tlf.: 23 34 15 34, og til investment manager Lars Hallgreen, CAT, laha@catscience.dk, tlf.: 46 74 02 00 eller 20 30 18 53

AddiFab får 50.000 EUR til 3D-printtekonologi

Environment Solutions bekæmper vand med vand

Bladena gør vindmøller mere robuste

Infuser indstillet til nordisk pris

AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Fokus på
   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.