Unipension indgår aftale med EDX

En dansk it-virksomhed har løsningen på et af de problemer, som med mellemrum bringer bl.a. lottospillere, telefonkunder og pensionsopsparere i affekt. Virksomheden, EDX Systems i Holbæk, har udviklet et værktøj, der lynhurtigt kan afsløre fejl, inden de bliver massekommunikeret i form af forkerte præmieopgørelser, regninger eller kontooplysninger. Det er den type af massekommunikerede fejl, der inden for de seneste år har ramt bl.a. TDC og Danske Spil.

Unipension I/S har netop indgået en aftale med EDX Systems om at installere næste generation af værktøjet, og det sker ca. to år efter, at EDX fangede en fejl, der ville have ført til forkert pensionsinformation til en stor del af medlemmerne i Unipension.

Afslører konflikter
Esben Larsen, it-chef i Unipension, peger på den risiko for fejl, der opstår i forbindelse med de løbende tilpasninger af selskabets it-systemer:

- Systemerne er typisk sammensat af flere programmer, der skal kunne spille sammen. Men når vi foretager en opdatering ét sted i systemet, kan der opstå utilsigtede og uforudsigelige konflikter et andet sted. Med EDX kan vi hurtigt teste pensionsopgørelserne, inden de når ud til kunderne. EDX går simpelthen ind og sammenligner de nye opgørelser med de gamle og giver en melding, hvis der er markante udsving. Vi kan derefter gå målrettet ind og konstatere, om udsvingene bygger på korrekte data og er et resultat af tilsigtede ændringer, eller om en opdatering af vores it-system har skabt konflikter, der i givet fald vil føre til fejlagtig information af kunderne.

Kenneth Petersen, der er medlemschef i Unipension, siger, at præcisionen i kommunikationen er afgørende for tilliden til Unipension:

- Det er et stort ansvar at arbejde med medlemmernes livslange pension. Det bliver til store beløb, når et medlem over et langt arbejdsliv sparer 15 procent eller mere op hver måned, og det er afgørende, at vores administration og kommunikation i hele forløbet er korrekt. Kunden skal kunne have tillid til os.

EDX's administrerende direktør Lars Hedemann understreger, at fejlfindingsværktøjet ikke påvirker de eksisterende it-systemer hos pensionsforsikringsselskabet:

- EDX tester kommunikationen, når den er færdigbehandlet i virksomhedens it-system og er klar til at blive udsendt til kunderne. Vi dækker dermed et presserende behov for både danske og udenlandske virksomheder.

EDX i vækst
Ordren fra Unipension betyder samtidig, at EDX Systems kan fortsætte den vækst, der inden for de næste tre år skal øge medarbejderskaren til 30 medarbejdere. Virksomheden er på kort tid vokset fra 3 til 10 fastansatte medarbejdere samt to løst ansatte konsulenter. EDX tiltrak i 2012 5 mio. kr. i venturekapital fra bl.a. CAT Invest Zealand, og virksomheden er nu flyttet til større og mere centralt beliggende lokaler i Holbæk. Samtidig søger EDX nye udviklere.

Læs mere på www.edx.dk


AddiFab får 50.000 EUR til 3D-printtekonologi

Environment Solutions bekæmper vand med vand

Bladena gør vindmøller mere robuste

Infuser indstillet til nordisk pris

AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Fokus på
   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.