Ny administrerende direktør i LeanVent

 
Susanne Lundvald er tiltrådt som administrerende direktør for LeanVent Aps i Korsør. Virksomheden producerer intelligente spjæld til ventilationsanlæg og er en af CAT Invest Zealands første investeringer.
 
Susanne Lundvald kommer med dyb erfaring fra branchen, hvor hun har været involveret i alle faser fra konstruktion til salg hos Novenco i Næstved, senest som produktchef.
 
Hun har varetaget producentsamarbejde på europæisk niveau og deltaget i udarbejdelse af standarder inden for det europæiske certificeringsprogram Eurovent. Disse kvalifikationer fik bestyrelsen for LeanVent til at udpege Susanne Lundvald som ny direktør efter virksomhedens grundlægger, Peter Antonsen.
 
Susanne Lundvalds primære fokus vil være at få produkterne ud på det europæiske marked. Peter Antonsen skal i en nyoprettet stilling som teknisk direktør sikre den fortsatte udvikling af LeanVents energieffektive spjæld.
 
Virksomheden blev for nogle måneder siden tildelt 5,8 millioner kroner fra Energistyrelsens EUDP-program til at videreudvikle det innovative spjæld, der er dråbeformet for at minimere luftmodstand og støj. Spjældet kan reducere energitabet i ventilationsanlæg med op til 50 procent. DTU Byg og Teknologisk Institut er partnere i projektet, der gennemføres i 2013-2015. Dråbespjældet blev i 2012 tildelt EU’s danske miljøpris for grønne produkter.
 
Yderligere oplysninger: Susanne Lundvald, adm. direktør LeanVent Aps - Reskavej 6 - DK 4220 Korsør, tlf.: 2979 7112 eller 8877 9272. E-mail: 
 
 

AddiFab får 50.000 EUR til 3D-printtekonologi

Environment Solutions bekæmper vand med vand

Bladena gør vindmøller mere robuste

Infuser indstillet til nordisk pris

AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Fokus på
   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.