Environment Solutions beskytter gasterminal i Ungarn

Den danske virksomhed Environment Solutions kæmper i disse timer en hektisk kamp for at minimere skaderne i forbindelse med de dramatiske oversvømmelser, der har ramt en række lande, herunder Tyskland, Østrig og Ungarn. Environment Solutions blev mandag i denne uge hasteindkaldt af de lokale myndigheder for at beskytte den ungarske gasvirksomhed KEG Gaz i Dunaalmas. Her har selskabet et stort underjordisk gas reservoir. Dunaalmas ligger en times kørsel uden for Budapest. Det er Donaus vand, der truer virksomheden.

Environment Solutions fylder meget store slanger med det vand, der er rigeligt af ved oversvømmelser, og danner en bræmme, der kan etableres på et minimum af den tid, det ellers ville tage af lægge sandsække ud. Slangerne kan lægges ud af ganske få personer, mens den traditionelle metode med sandsække involverer hundreder af mennesker.

Efter en kort inspektion af området er det på nuværende tidspunkt lykkedes at inddæmme området med de mobile dæmninger, alt imens vandstaden stiger time for time. Det forventes, at vandstaden kulminerer i løbet af de kommende dage, og at dæmningerne vil kunne holde de truende vandmasser tilbage.

Environment Solutions har hovedkvarter i Forskerparken CAT og har desuden aktiviteter i Kalundborg. Virksomheden har blandt andet solgt sit udstyr til Københavns og Frederiksberg kommuner. Men den er også meget aktiv i udlandet og bidrog for nogle uger siden til at forstærke et dige i Frankrig. Environment solutions har også aktiviteter i bl.a. Thailand, hvor Bangkok for godt et år siden led under store oversvømmelser.


Virksomheden er delvist finansieret af forsknings- og innovationsmidler fra Forskningsministeriet.

Kontakt

CEO Anders Phillipsen: +45 31 62 65 33

CTO David Konge: +45 61 46 63 96

AddiFab får 50.000 EUR til 3D-printtekonologi

Environment Solutions bekæmper vand med vand

Bladena gør vindmøller mere robuste

Infuser indstillet til nordisk pris

AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Fokus på
   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.